materialer og komponenter


Westerbergs jobber kontinuerlig med å utvikle produkter som gir den rette følelsen både for deg og omgivelsene over tid.


Det betyr blant annet at vi velger materialer og metoder som gir en så liten miljøpåvirkning som mulig, og at vi hele tiden jobber for å forbedre miljøytelsen. Uansett om det gjelder møbler, badekar eller noen av våre andre produkter. Vårt unike Silent System™ er en slik detalj, et massasjesystem montert helt uten lim, men som gir kraftig massasje og er stillegående. Våre badekar er lagd i ulike materialer med ulike ytelser, vi har det største utvalget på markedet og vet hva som gjør en forskjell. Det skaper velvære med tanke på fremtiden.

badekar i solid surface

badekar i solid surface

Solid surface er et komposittmateriale bestående av mineraler, akryl og pigmenter. Den naturlige følelsen i materialet er unik. De er utrolig slitesterke takket være det gjennomgående solide materialet, som også gjør at varmen på vannet holder seg lenger når du bader.

massasjebad med silent system

massasjebad med silent system

Alle systemer bygges med Westerbergs Silent System, som betyr at massasjebadekaret får en jevnere vannstrøm og et høyere trykk, noe som gir en mer effektiv massasje og en stillere badeopplevelse, i tillegg til at det er mer miljøvennlig da det monteres helt uten lim.

benkeplater i silestone

benkeplater i silestone

Silestone er et vakkert og slitesterkt materiale av naturlig kvarts. Materialet er derfor svært motstandsdyktig mot flekker. Silestone har også en høyere slagfasthet enn for eksempel granitt, og er svært ripebestandig. Platen har en matt overflate med en lett tekstur som gir en myk følelse.

utvalgte komponenter

utvalgte komponenter

Vi har stort fokus på detaljene. Beslagene i skuffene er ekstra tynne og har fullt uttrekk slik at du enkelt kommer til innholdet. Eksklusiv innredning av eik inngår i våre store møbelserier, og skuffemattene tas enkelt ut for rengjøring.