westerbergs spabad

Vann og massasje er kanskje en av de eldste formene for avslapping og rekreasjon vi kjenner. Et spabad gir deg denne opplevelsen akkurat når det passer deg.

utendørs boblebad kveld

westerbergs den svenske originalet

Etter 40 år i markedet vet Westerbergs hva som teller når det kommer til badkar og vann som bobler - inne som ute.

Våre modeller

westerbergs spabad video

Se våres film om westerbers utendørs spabad.

våre modeller

våre modeller

Vårt sortiment innen spabad består av fem kvadratiske og en rundt modell, med nøye utvalgte funkjsoner basert på den nyeste teknologien.

 

Våre modeller
tillbehör spabad

tillbehør

Våre spabad er konfigurert med det utstyret og massasjen vi mener et spabad må ha. Du kan legge til ekstrautstyr etter behov, så du kan bade så ofte du vil.

 

Våre tilbehør
kem | vask & pleie

kem | vask & pleie

Med et spabad kan du bade under stjernene året rundt. Men ditt kar må også pleies og vedlikeholdes så du får en god opplevelse ved hvert bad.

 

Køp kjem her
før kjøp

før kjøp

Enkle steg som gjør deg klar til kjøp av et Westerbergs spabad.

Les her
godt å vite om våre spabad

godt å vite om våre spabad

Her har vi sammenfattet kort det viktigste du trenger å vite om våre spabad.

gjennomtenkte materialvalg

En stor utfordring med et utespa er å unngå varmetap i vannet. Kar i tykt sanitærakryl og spabad med både dobbel- og trippelisolering avhengig av klimaet.

kar i sanitærakryl

kar i sanitærakryl

Karet i våre spabad formstøpes av 7,3mm tykk sanitærakryl. Velger du et spa med trippelisolering så er karet isolert med et lag termisk speilfolie samt celleplast i bunnplaten.

panel

panel

Våre spabad har grått ytterpanel laget av værbestandig komposittmateriale. Følelsen ligner trevirke, og er lett å vedlikeholde.

termolokk utendørs boblebad

termolokk

Lokket er et viktig parameter for lavt energiforbruk. Vårt termolokk er 11cm tykt, og kapsler inn varmen. Lokket spennes enkelt fast i karet for å ligge stabilt. For de med et tøffere klima og mye snø anbefaler vi å kjøpe et ekstra tykt termolokk. Lokk er inkludert når man kjøper et spa, og du velger mellom standard eller ekstra tykt lokk ved bestilling. 

Sirkulasjonspumpe utedørs boblebad

sirkulasjonspumpe

Sirkulasjonspumpens oppgave er å holde sirkulasjon på vannet slik at det filtreres og varmes opp til ønsket temperatur. Dette gjør at karet ikke fryser om vinteren. Pumpen er stillegående og bruker lite energi, kun 180W. Produsert av verdensledende Balboa.

 

effektiv isolering

effektiv isolering

Westerbergs utespa er isolert med termisk speilfolie plassert i karets ytterpanel samt bunnplate. Det betyr at mellom selve spakaret og isoleringslaget er det luft, som fordeler varmen slik som i en termos. Våre modeller Sandhamn, Torekov, Viken og Djursholm er utviklet med trippelisolering. Dette innebærer ytterligere ett lag speilfolie rundt karet, samt celleplast i bunnplaten.

styrsystem fra verdensledende Balboa i USA

Du kontrollerer enkelt funksjonene til ditt spa med styringssystem og touchpanel fra verdensledende Balboa i USA. Alle funksjoner som massasje, varme og belysning styres fra touchpanelet.

kontrollpanel & styringssystem

kontrollpanel & styringssystem

I panelets display ser du også om ditt spa behøver service eller rengjøring. Styringssystemet er selvanalyserende og indikerer om det er noen avvik. Skulle f.eks en pumpe ha problemer vil du se dette i displayet.

lysterapi utendørs spabad

lysterapi

Våre boblebad har LED-belysning i bunnen. Modellene Sandham, torekov, Viken og Djursholm har i tillegg LED-belysning i vannlinjen. Du styrer selv om du vil ha et fast eller rullerende fargespill. Lysterapien har flere farger du kan velge mellom; rødt, blått, lilla, gult eller grønt.

Jets

massasje & avslapning

Våre utendørs spabad er utformet med god design og solid fokus på en god massasje og ergonomi. Systemet har en blanding av roterende og faste dyser som kan skrus av individuelt og justeres dit du vil. På denne måten kan du selv regulere vanntrykket i karet.