westerbergs

inspirasjon utendørs boblebad

Her har vi samlet inspirasjon før ditt kjøp av westerbergs utendørs boblebad, badekar og baderomsmøbler. Vi har bygd harmoni og velvære i 40 år. Velkommen til hagen, terrassen eller dit baderom. Nyt varmen og massasjen fra ditt iutendørs boblebad. Koble av sammen, småprat, løs livets store spørsmål eller lukk øynene og drøm deg bort. 

utendørs boblebad kveld

westerbergs den svenske originalet

Etter 40 år i markedet vet Westerbergs hva som teller når det kommer til badkar og vann som bobler - inne som ute.

Våre modeller
tips til kjøp av utendørs boblebad

tips til kjøp av utendørs boblebad

Så enkelt er det å klargjøre og installere et Westerberg spa.

Les her
kort om våre utendørs boblebad

kort om våre utendørs boblebad

Her har vi kort samlet det viktigste du trenger å vite om våre utendørs boblebad.

Informasjon
vik  badekar

vik badekar i Milano

Vik badekar vekte stor interesse under designuken fuorisalone i Milano 2019. Hvert badekar lages for hånd i det naturlige materialet Solid surface. Spennende kontraster med en silkematt overflate og tynne fine linjer på badekarets kanter som møter robuste svartlakkerte ben i rustfritt stål.

Vik badekar
ellips badekar

unik form

Moderne badekar med tynne vegger og silkematt overflate på det hvite karet og blankt om du velger svart utside. Unik form og stabilitet som gir beste komfort.

Ellips badekar
sense badekar

smekkert badekar

Et smekkert badekar med ergonomisk sittekomfort. Lettstelt, slitesterk sanitærakryl. Kan plasseres frittstående eller mot vegg.

Sense badekar
nejd baderomsmøbel beton servant

servant av betong

Hav servant, i dette bildet med Nejd servantakap, er laget for hånd av betong. Med en unik form som harmonerer fint med servantskapets strenge linjer.

Servant hav betong
servantskap himmel

skandinavisk design

Tidløs og minimalistisk i sitt skandinaviske uttrykk. Westerbergs Himmel har skuffer med integrert håndtag og hver detalj er nøye gjennomtenkt og funksjonell. Noe som gir en holdbar kvalitet.

Himmel servantskap