westerbergs

westerbergs inspirasjon

Her har vi samlet inspirasjon til ditt baderom så du kan finne ulike stiler og baderomsprodukter. Et baderom skal man trives i. Derfor utvikler vi stadig våre produkter med moderne funksjoner som gir deg en mer behagelig opplevelse, her kan du se noen av de.

westerbergs afton

westerbergs afton

I Afton møter du en tidsløs og avskalet stil med rene linjer. De glatte falsede frontene gir møbelet et lett og moderne utrykk med tynne linjer. Praktiske oppbevaringsløsninger, solide materialer og kvalitetskomponenter gir et møbel som holder over tid.

Westerbergs Afton baderomsmøbler

holdbare materialvalg

Våre møbler er produsert i holdbare og nøye utvalgte materialer, slik at alle eikemøbler og eikedetaljer er i ekte tre, alle håndtak er i metall og all belysning er LED-belysning

Westerbergs Afton baderomsmøbler

falsede frontene

De glatte falsede frontene gir møbelet et lett og moderne utrykk med tynne linjer. Afton og Gryning er produsert i fuktsikker sponplate og MDF og lakket for å stå i mot fukt. Våre  eikemøbler og eikedetaljer er i ekte tre.

baderomsmøbel afton 800 i svart.

afton 800 svart

Servantskapet Afton har to romslige uttrekksskuffer som her åpnes med push-funksjon. En skuffeinnsats i eik inngår. Speilet har integrert LED-belysning som lyser rundt speiloverflaten, mot veggen samt gjennom speilets frostede parti. Servanten er av svartsotet glass med fine avlastningsflater.

baderomsmøbel afton 1000 matt hvit.

afton 1000 hvit

Servantskapet Gryning med to uttrekksskuffer, og en skuffeinnsats i eik medfølger. Her har vi valgt å forsterke det moderne inntrykket med et rett langt håndtak. Speilskapet har praktiske dobbeltsidige speildører og et integrert forstørrelsesspeil. Over- og underbelysning i LED med et varmt og fint lys. I skapet har vi skjult et 230 V strømuttak. Høyskapet er 40 cm bredt og ekstra romslig. Dørene kan monteres på høyre- eller venstre side slik at det blir rett i ditt baderom.

afton servant i svart glass.

sofistikert servant

Elegant nedsenket servant i svart glass med fine avlastningsflater. Skålen er mykt rundet noe som forsterker helhetsinntrykket.

Afton servant i porselen.

elegante linjer

Klassisk tynn servant i porselen med rene linjer og bra avlastningsflater. Den rektangulære vasken har fine rundede hjørner som gir et mykt og tidløst inntrykk.

Westerbergs baderomsmøbel gryning 600 sort

gryning 600, svart matt

Gryning finnes i matt hvit og svart lakk samt i tre bredder. Møbelet preges av fine materialvalg og dekorative detaljer som forsterker stilen av det moderne klassiske. Du kan velge et uttrykk  akkurat som du vil ha det. Velg mellom nedsenket servant i porselen eller med frittstående servant som plasseres på en benkeplate i massiv eik eller som her i det vakre stenmønsteret Silestone.

Westerbergs_baderomsmøbel_gryning 1000 hvit

gryning 1000, hvit matt

Velg den overdelen som passer, rund eller rektangulært speil eller speilskap. Skuffene åpner du med noen av våre håndtak eller med push-open funksjon. Kombiner fritt så du får en stil som passer deg. Høyskapet er 40 cm bredt og ekstra romslig. Dørene kan monteres på høyre- eller venstre side slik at det blir rett i ditt baderom.

stråla servant i porselen

italienskt hantverk

I denne vakre italienske servant gjennomsyres håndverket ned til minste detalj. Utvalgte råvarer og dyktige hender som jobber med materialet for å skape den unike formen og tynne kanten på servanten. Den matte glasuren som brukes er utvalgt for den herlige følelsens skyld.

gryning låda

praktisk inndeling

Løs skuffeinnsats i eik inngår og passer i både øvre og nedre skuff. Perfekt til sminke, smykker etc. Skuffebelysning med varmhvitt lys som lyser når skuffen åpnes, finnes som tilbehør.

salt badekar

tre lengder

Et badekar i spennende design og med en herlig romslighet takket være sine mål. Litt bredere, litt dypere og i tre lengder. Sanitetsakrylen gir en myk overflate og gjør karet lett å holde rent.

 

strand badekar

smart badekar

Et badekar i genuin støpemarmor som plasseres direkte mot en vegg. Badekarskanten fungerer bra som avlastningsflate. Støpemarmor gir en høy finish og materialet gjør at badevannet ditt holdes varmt lengre.

calm badekar

myke former

Et unikt badekar med sitt myke tiltalende formspråk. Måns Broman som har designet Calm har tatt fram et vakkert badekar med en helning i perfekt harmoni for rett følelse og ergonomi.

 

diamond badekar

spennende kontraster

Et spennende badekar, helt rett i tiden og formgitt av Måns Broman. Diamond gir spennende kontraster i ditt baderom med fasettdesignen som skaper mønster av lys og skyg-ger.

ellips badekar

unik form

Moderne badekar med tynne vegger og silkematt overflate på det hvite karet og blankt om du velger svart utside. Unik form og stabilitet som gir beste komfort.

westerbergs boblebad

velbehag på dine vilkår

Velbehag på dine vilkår finnes kanskje nærmere enn du tror. Kanskje bare et tastetrykk unna. Hos oss kan du velge å skreddersy og bygge ditt kar akkurat som du vil ha det. Alt fra design, plassering av blandebatteri til massasje og belysning. Ingen vet bedre en du hva som føles bra for din kropp.

 

westerbergs massagebadkar

tryggt val

I Skene, mitt i Västergötland, har vi vår badkarsfabrik. Här har vi designat, utvecklat och byggt massagebadkar sedan 1981. Tysta, kraftfulla och väldesignade kar med system som är både miljövänligare och pålitligare än tidigare modeller på marknaden. Det är här vi har vårt hjärta men även hjärna.