westerbergs massasjebadekar

Du består av 65 % vann. Sørg for å omgi deg med riktig type. Et massasjebadekar fra Westerbergs kombinerer tusener av små lette luft- og vannbobler med herlige og velgjørende massasjestråler. Som balsam for sjelen.

Pacific badkar

modeller og systemer

Vi har delt inn massasjebadene i ulike serier, som alle har et eget unikt formspråk. Velg serien som passer best for dine behov og ditt baderom. Du kan også få alle modeller som badekar uten system.

Pacific massasjebadekar

pacific

Westerbergs Pacific massasjebad er for deg som nyter livet med høye krav.

Se alle modeller
Ocean massasjebad

ocean

Westerbergs Ocean kan plasseres nesten overalt og finnes i mange forskjellige størrelser.

Se alle modeller
motion

motion

Westerbergs Motion, der designerens ambisjon og oppgave var å ta bort alt som ikke var nødvendig.

Se alle modeller
Norden 170 O massasjebad

norden

Westerberg Norden er designet for å gi optimal komfort og for å passe til kroppens anatomi.

Se alle modeller
massasjebad for omgående levering
ferdige pakker

massasjebad for omgående levering

Ønsker du å gjøre et komplett kjøp der du får et velutstyrt massasjebadekar med front-, ende- og Oceanbatteri, bør du velge Superior soft. Her har vi utviklet en komplett pakke for omgående levering. Vi har også ferdige pakker uten system.

Handle her

boblebad for omgående levering

westerbergs massasjesystem

Ingen vet bedre enn deg hva som får kroppen din til å føle seg vel. Derfor har vi utviklet flere ulike massasjesystemer, slik at du kan finne et massasjebad som passer deg. For flere av massasjebadene våre har vi gjort det enda enklere, med et ferdig system som inneholder de viktigste funksjonene og er tilgjengelig for umiddelbar levering.

ocean 170 left/right duo
boblebad for to personer

ocean 170 left/right duo

Et litt større offsetbadekar med god plass til to personer og dobbel ryggmassasje. Du kan også velge uten massasje hvis du ønsker et romslig badekar for to.

Handle her

bubbelbadkar för två personer

velg til massasje

Så enkelt velger du massasjebadekar, og på de neste sidene finner du alle modeller og priser. Noen modeller har også ferdige pakker, Superior Soft, som kan bestilles for omgående levering.

1 velg kar

1 velg kar

Først bestemmer du hvilken type kar du vil ha. Det som avgjør valget, foruten formen og utseendet på karet, er selvsagt plassen i baderommet. Målene på karene finner du ved siden av de ulike massasjebadekarene.

2 velg massasjesystem

2 velg massasjesystem

Når du har valgt kar, er det på tide å velge hvilke funksjoner du vil at massasjebadekaret skal ha. Velg mellom våre ulike massasjesystemer der vi har valgt ut funksjonene vi synes et massasjebadekar skal ha.

3 velg tilbehør

3 velg tilbehør

Ingen vet bedre enn du hva kroppen din har godt av. Derfor kan du velge tilbehør til systemet du har valgt.

4 velg kantblandebatteri

4 velg kantblandebatteri

Våre kantblandebatterier forener tiltalende former med praktiske funksjoner. Alle har en egen omkobler til dusj

Se vore kantblandebatteri
5 velg til front- og endepaneler

5 velg til front- og endepaneler

Velg front og gavl ut fra hvor du skal plassere karet. Front og gavl er inkludert i våre kar med komplett pakke Superior Soft.

6 levering hjem

6 levering hjem

Vi produserer badekaret på bestilling og har en leveringstid på 4–6 uker. Våre modeller med pakken Superior Soft kan bestilles for omgående levering.

massasje for velvære

Vi utvikler massasjesystemene i Sverige og forsøker alltid etter å velge materialer og metoder som gir en så liten miljøpåvirkning som mulig. Westerbergs unike Silent System™ massasjesystem gir ekstra kraftig massasje og er stillere enn noe annet system.

stille og miljøvennlige

Med Westerbergs Silent System får du en jevnere vanngjennomstrømning og et høyere trykk, noe som bidrar til en mer effektiv massasje og en stillere badeopplevelse. De er dessuten miljøvennlige, da de er montert helt uten lim og har PVC-frie slanger.

pulserende

Ved hjelp av pulsfunksjonen slås motoren av og på i en jevn takt. Det innbyr til en lengre badestund med vekselvis herlig massasje.

varme

Med en vedlikeholdsvarmer kan du bade lenge, den hjelper til å holde temperaturen i vannet konstant. Da velger du selv hvor lenge du vil bade.

hygieniske 

Alle slanger har glatte, bakterieavvisende overflater og tømmes for vann når systemet slås av. Det er både mer hygienisk og reduserer vedlikeholdet. I massasjesystemet executive inngår dessuten vannrensing.

vannfall

Vannpåfyllingen i massasjebadekaret skjer via et integrert vannfall som monteres på innsiden av karet og som inngår ved kjøp av Westerbergs kantblandebatteri.

avslappende

Belysningen sprer et behagelig og stemningsfullt undervannslys. Med lysterapi skapes det et fast eller vekslende farget terapilys over hele karet.