våre utendørs boblebad - kort informasjon

Her har vi sammenfattet kort det viktigste du trenger å vite om våre spabad.

godt å vete

godt å vete

Du kan alltid føle deg trygg på kjøpet når du velger et spabad fra Westerbergs. For din trygghet har vi et kundeservicesenter som kan hjelpe deg med spørsmål, samt et riksdekkende nettverk av faghandlere som kan utføre service ved behov.

westerbergs spabad

helstøpt bunnplate
Bunnplaten er helstøpt i ABS og utformet som et kar med kanter. Kantene bygger en barriere og beskytter mot fukt og insekter. Bunnplaten er isolert med termisk speilfolie over hele flaten.

isolering
Våre spa er isolert for å passe det skandinaviske markedet. Termisk speilfolie sitter på spabadets ytterpanel for å holde
varmen innenfor veggene. Ytterligere et lag dekker bunnplaten for å stoppe varmen fra å gå ned i bakken. På utvalgte modeller får man trippelisolering, som inkluderer ytterligere ett lag med speilfolie rundt selve karet, samt celleplast i bunnplaten.

ramme i naturmaterialer
Rammen til karet er laget av behandlet treverk, et naturlig og miljøvennlig materiale. For mer informasjon se våre vedlikeholdsråd.

ytterpanel i WPC
ytterpanelet er laget i et værbestandig komposittmateriale. Føles som tre, og er lett å holde rent.

kar i kraftig sanitærakryl
Våre spakar er formstøpt av 7,3mm sanitærakryl.

Sirkulasjonspumpe
Sirkulasjonspumpens oppgave i våre spa er å holde vannet i sirkulasjon. Da filtreres vannet, og varmes opp til jevn ønsket temperatur. Pumpen er miljøvennlig og bruker kun 180W.

termolokk er inkludert
Vi tilbyr to ulike lokk avhengig av klimaet der du bor. Vårt standard termolokk er 11 cm tykt og egner seg for litt mildere klima. For de med litt mer snø og vær anbefaler vi å kjøpe vårt ekstra tykke termolokk. Lokk er inkludert ved kjøp av spa, velg ved bestilling standard eller ekstra tykt lokk.

lav driftskostnad
Våre spabad dra i snitt kun 265 kWh per måned

rengjøring av ditt spa
våre spa benytter vi oss av en ozonator som bryter ned urenheter og bakterier. Dette sammen med regelmessig rengjøring ved hjelp av SpaCare gjør at du har et hygienisk og velstelt spabad året rundt.

lysterapi for avkobling
Våre spabad har LED-belysning i bunnen som standard. På våre modeller Viken, Torekov, Djursholm og Sandhamn får du i tillegg LED-belysning i vannlinjen.

enkelt vedlikehold
På våre spa sitter isoleringen på innsiden av ytterpanelet samt bunnplaten. Det betyr at det er enkelt å komme til alle komponenter for service ved å skru av frontpanelet.

etter kjøp
Du kan alltid føle deg trygg på kjøpet når du velger et spabad fra Westerbergs. For din trygghet har vi et kundeservicesenter som kan hjelpe deg med spørsmål, samt et riksdekkende nettverk av faghandlere som kan utføre service ved behov. Husk å bruk godkjent elektriker ved tilkobling av strøm. Vi finnes alltid på westerbergs.no.